Speel golf tijdens uw verblijf in Nieuwpoort met enkele uitstekende golfbanen in de nabije omgeving. Nieuwpoort stad is de ideale uitvalsbasis om een weekendje of (mid)week golf te combineren met ’s avonds gezellig te dineren of verder te ontspannen tijdens enkele adembenemende wandelingen of fietstochten langs de vaargeul en de jachthaven. Of bent u gewoon op zoek naar een leuke activiteit tijdens uw verblijf? Boek dan zeker eens een golf inititiatie bij 1 van de twee locaties!

Ons appartement biedt een ideale ligging t.o.v. maar liefst twee interessante golfbanen. Bent u dus op zoek naar een vakantieverblijf met alles erop en eraan waar u zonder zorgen kan verblijven tijdens uw golftrip, dan bent u bij ons aan het perfecte adres.

Koksijde Golf ter Hille:
Amper 7km (12min) met de auto of 6km (16min) met de fiets van ons appartement.

Koksijde Golf ter Hille bevindt zich aan de rand van Nieuwpoort in het poldergebied tussen Oostduinkerke en Wulpen.

De grotendeels overdekte drivingrange werd samen met een chipping green, enkele oefenbunkers en een putting green geopend in september 2012. De eerste 9 holes (de Short course) werden in gebruik genomen op 14 april 2013. In juni 2014 werden het clubhuis en de 18 holes Langeleed Championshipcourse feestelijk geopend. Langs het clubhuis ligt daarenboven een croquetterrein. (bron: wikipedia)

Westgolf golf club Westende:
Amper 3km (6min) met de auto of de fiets

Technische 9 holes parkgolfbaan aan de kust gelegen tussen Nieuwpoort en Middelkerke -uitstekende greens -golfterrein is in de winter bespeelbaar. Greenfees welkom! Rustgevend terras in groen kader. Bron: facebook

Kortom, aarzel niet en speel golf tijdens uw verblijf in Nieuwpoort met enkele uitstekende golfbanen in de nabije omgeving en ontspan ’s avonds in een van de talrijke restaurants aan de kaai of in het centrum op enkele 100 meter van ons verblijf.