Nieuws en evenementen

Wat is er allemaal te doen in Nieuwpoort?

 • Wekelijkse vrijdagmarkt Nieuwpoort
  Iedere vrijdag is er een gezellige vrijdagsmarkt op amper 500 meter van ons appartement!Van lekkere ambachtelijke pannenkoeken tot de traditionele en gezellige marktkraampjes van lokale handelaars. Kom zeker een kijkje nemen geniet nog eens volop van een traditionele markt zoals u dat tegenwoordig amper nog vindt.
 • Avondmarkten Nieuwpoort
  bron: visit-nieuwpoort Avondmarkten 2024 •             Dinsdag 16/07: Zeedijk •             Dinsdag ?? : Stadscentrum •             Zaterdag 30/07: Zeedijk •             Dinsdag ?? : Stadscentrum •             Dinsdag 13/08: Zeedijk 
 • Sint-bernardusfeesten Nieuwpoort
  Vrijdag 25, zaterdag 26, zondag 27 augustus  bron: visit-nieuwpoort.be Drie dagen feest in Nieuwpoort-Bad. Je flaneert er langs de braderie met Nieuwpoortse handelaars en verenigingen, je laat je verrassen door gekke en speelse animaties en/of gaat uit de bol voor het grote podium, gevuld met topartiesten. De traditionele Sint-Bernardushondenwandeling op zondag, een nieuwe recordpoging visbakken van Promovis vzw en vuurwerk … Continue reading “Sint-bernardusfeesten Nieuwpoort”
 • Vismijn bezoeken Nieuwpoort
  Bron: visit-nieuwpoort.be Breng een begeleid bezoek aan de Stedelijke Vismijn met simulatie van de visverkoop en uitleg over de werking van de vismijn.Het bezoek wordt afgerond met een degustatie van dagverse Nieuwpoortse garnalen en een Rodenbach. Het programma start om 9.30 u. en duurt tot 11.30 u. Prijs: € 8 per persoon. Enkel voor particulieren, niet voor groepen.Niet aangepast voor kinderen. Geschikt … Continue reading “Vismijn bezoeken Nieuwpoort”
 • Beachfestival 2023 te Nieuwpoort
  Bron: visit-nieuwpoort.be Genieten van de grootste classics van straffe en tijdloze artiesten, feelgood ambiance gegarandeerd!
 • Bezoek de beiaardtoren te Nieuwpoort in juni, juli, augustus en september 2023
  Bron: visit-nieuwpoort.be De stadsbeiaardier neemt je mee naar hogere sferen tot in het topje van de beiaardtoren. Onderweg leer je bij over de klokken en het ontstaan van muziek spelen op klokken. Deelname kost € 2 p.p. (kinderen tot 12 jaar € 1 p.p.) inschrijving is noodzakelijk. Tickets kunnen online aangekocht worden of in onze toerismekantoren.
 • Koai Kerremesse 23 juli tot 28 juli 2023
  Bron: visit-nieuwpoort.be Aan het fonteinenplein te Nieuwpoort! 5 dagen lang plezier voor groot en klein op de kermis te Nieuwpoort stad!
 • Winters Nieuwpoort 20 december 2024 tot 5 januari 2025
  Bron: visit-nieuwpoort.be Geniet opnieuw van een prachtige wintersfeer in Nieuwpoort. Een ijspad en een echt winters dorp op het marktplein. Een echte winterchalet in de winkel straat, de winter glijbaan of speciaal georganiseerde winterwandelingen. Kortom, het wordt weer een buitengewoon gezellige winterperiode in Nieuwpoort! Kijk snel of ons appartement nog beschikbaar is op onze pagina Beschikbaarheden!
 • Long Course Weekend Nieuwpoort
  Bron: Long course weekend Nieuwpoort Long Course Weekend is een uniek sportfestival met een onverslaanbare atmosfeer. Op amper een paar 100 meter van ons appartement kunnen atleten gedurende drie dagen kiezen uit drie disciplines (swim, bike, run) welke af te leggen zijn in verschillende afstanden, zodat iedereen deel kan nemen aan een sportweekend op maat. Voor de échte die-hards is … Continue reading “Long Course Weekend Nieuwpoort”
 • Beach festival op 4-5 augustus te Nieuwpoort
  bron: visit-nieuwpoort.be NOSTALGIE BRENGT TWEE FANTASTISCHE FESTIVALDAGEN IN NIEUWPOORT Tijdens dit fenomenale weekend spelen Belgische en internationale topacts in Nieuwpoort de pannen van het dak. 2 dagen genieten van de grootste classics van straffe en tijdloze artiesten, feelgood ambiance voor jong en oud!  Voor meer info en tickets kan je terecht op www.beachfestival.be.